Hallo, ik ben Hlökk. Dat spreek je uit als Lowk. Ik ben vernoemd naar 1 van de 39 Valkyries, dat zijn Noorse strijdgodinnen. Ik ben samen met mijn zusje Göl uit Duitsland gekomen. Ik woonde daar met een hele grote familie in een huis. Er waren ook mensen maar daar trokken wij ons weinig van aan, lang leve de lol enzo. Maar een familie van 700 was niet heel practisch dus toen zijn wij allemaal opgevangen en verdeeld over verschillende opvangcentra. Ik en Göl zijn bij Miriam van Rathalla gekomen en daarna hier terecht gekomen.

 

Dit ben ik met mijn zusje Göl toen ze ziek was

Het was allemaal heel eng en toen werd mijn zusje ook nog ziek. Haar staart had een enorme wond en het puntje begon af te sterven. Ik zei nog dat Göl eraf moest blijven maar ze wist het allemaal beter en deed er zelf wel wat aan. Daar waren ze het hier niet echt mee eens dus toen moest ze naar de dokter. Toen ze terug kwam had ze een roze verband om haar staart. Maar genezen ging niet lekker en toen moest ze weer naar de dokter, maar toen ging het mis en is ze na de operatie overleden. En toen was ik ineens alleen…

Help!

Ik had op afstand al stiekem onze buurjongens gespot. Ineens was het de bedoeling dat ik bij hun ging wonen! Ik moet geen babies dus ik heb de hele handel eruit laten halen dus ik kan gewoon samenwonen met jongens 😛  Die gasten zijn zo subtiel als een betonnen muur dus toen ze ineens met zn vieren in mn kruis hingen heb ik ze gewoon keihard in hun gezicht getrapt! En dat werkte blijkbaar want het was meteen “sorry Hlökk, we zullen het niet meer doen Hlökk”. En nu willen die gasten allemaal bij mij liggen, stelletje slijmballen!

Ik zal het schorem maar even voorstellen.

Eerst Venom, de ouwe baas. Hij is al ruim 2 en het gaat allemaal niet meer heel soepel maar hij laat niemand aan zn eten zitten! Hij is heel aardig en weet best veel. Dan is er Wombat. Wombat is geboren met 1 oog en volgens mij ook 1 hersencel haha. Hij is heel aardig maar niet echt een groot licht. Ik heb laatst gewoon eten uit zn bek gejat haha, pakte hem zo bij zn hoofd en gaf hem een tongzoen en weg was zn voer. Hij keek vet verbaasd. Wombat is ook al 2. Maar hij is wel heel lief, ik slaap graag tegen hem aan want hij is een goed kussen. Carnage is die grijze japanner, hij is een prepper. Hij verzameld altijd al ons eten en dan moeten wij daar weer achteraan. Rent ie weg met 5 pasta’s in zn bek  enzo, mafkees.

Dan nu de pubers! We hebben 3 gekke silkens, die zijn extra zacht. Geen idee wat die gasten met hun haar doen, volgens mij gebruiken ze stieken conditioner ofzo. Stelletje ijdeltuiten. Demolition Man is de zwarte, maar hij lijkt meer donkerbruin. Enoch is bruinachtig, hij zegt dat ie choco agouti is maar dat is Venom en hij lijkt helemaal niet op Venom. Firestarter is ook choco agouti zegt hij maar die is gewoon grijs ofzo, en hij kijkt altijd boos door zn rare vlekken haha. Ze zijn wel heel aardig allemaal.

En Hell’s Bells! Bells is mijn vriendje! Hij is de jongste, paar maandjes ouder dan ik maar. En hij is een gekke stuitermuis! We racen samen rond en maken Demolition Man knettergek. Die vind Bells een eikel omdat hij zo druk doet. Maar Bells is gewoon een hele blije gast! Hij wil ook geen babies dus hij heeft ook alles weg laten halen (al was dat niet heel vrijwillig volgens Demolition Man, volgens hem was Bells een eikel en is het daarom kwijt 😛 ) Maakt mij verder niet uit hoor, Bells is mijn vriendje!

Nou hier doen jullie het maar even mee, als ik zin heb kom ik nog wel een keer wat vertellen maar geen idee nog 😛

xxx Hlökk

Categorieën: Geen categorie

1 reactie

Roy · 25 juni 2022 op 23:59

Hell/bells! AC/DC

Jij heb nog steeds ratjes…
Weinig veranderd 😉 Ik ga over een paar weken naar Dropkick. Hoop je daar weer te zien. Sorry alvast als ik je blind voorbij loop. Vind het niet erg als jij dat ook doe. Al mijn haar is uitgevallen 😉 Jij waarschijnlijk niks veranderd. Groeten nog aan michael

OI!

Roy / RoWe

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *