reportercook Hooi hier ben ik weer! Jullie flitsende reporter Cookie!

Terroristen zijn het!! Damn die gasten zijn druk! Ze zijn er hoor, 3 kleine opdonders met energie voor honderd. We kunnen niet eens meer rustig slapen. Elke keer als er iemand beweegt komen ze aanrennen WAT DOE JE WAT DOE JE WAT DOE JE??? Ik probeer te slapen, laat me met rust! Het zijn trouwens neefjes en achterneefjes van Venom.

 

Ik zal ze maar even voorstellen:

Demolition Man

Demolition Man

Demolition Man
Kleine zwarte opdonder met highlights. Noemt zichzelf D-Man, Wombat heeft hem inmiddels omgedoopt naar Demon.

Enoch

Enoch

Enoch
De rustigste van het stel, deze is wel leuk. Hij is te herkennen aan zijn witte sokken, want Firestarter ziet er ongeveer hetzelfde uit, maar dan kleiner en irritanter.

Firestarter

Firestarter

Firestarter
Ja die naam past wel bij hem, is overal als eerste bij, bemoeit zich overal mee en laat ons nooit rustig slapen. Heeft ook een obsessie voor de mensen achter het glas. Er wonen namelijk mensen in een grote glazen bak. Wij hebben vet goed uitzicht dus we kunnen precies zien wat ze allemaal doen. Soms zitten ze ook achter tralies maar dat is stom, tralies zijn lelijk en verpesten ons uitzicht.

Maar goed Wombat wordt echt knettergek van die gasten. Hij laat zich ook enorm opnaaien dus dan is er 1 hem aan het duwen, veranderd hij in een boze pluis Wombat en vervolgens word ie besprongen door die andere 2. Natuurlijk zijn ze veel te snel voor hem dus dan is iemand anders weer de sigaar. Hij moet ze gewoon negeren, dat doet Venom ook en dat lijkt goed te werken.

groepsfoto

Groepsfoto!

Ik heb geruchten gehoord dat er nog meer van dat kleine schorem hier heen komt, maar dat is familie van mij dus die zijn vast minder erg.

Nou dat was het voor nu, ik ga nog ff wat slaap inhalen want ze lijken even stil…

Truste!

xxx Cookie

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *