cookieHallo! Ik ben Cú Chulainn, maar jullie mogen me Cookie noemen. Dat past best bij mij want ik hou van koekjes! Er is zoveel lekker eten! Behalve als die bolle Wombat langs is geweest want dan is alles op!

Ik zal ons even voorstellen, ik ben dus Cookie, en superknappe zwart jap (ahem) uit het verre zeeland. Ik ben hier komen wonen samen met mijn broertje Carnage, ook een jap maar dan grijs. Het was een tijdje gezellig met zn tweeën maar sinds kort hebben we 2 grote gasten in huis!

Oh ons huis, ik moet jullie vertellen over ons huis! Ons huis is echt zooo awesome! We wonen soort van buiten maar dan binnen! We hebben aarde en plantjes en water en het is gewoon een natuurgebied! En we kunnen tunnels graven!! Echt supervet is dat! Wacht ik heb een video!

Kijk hoe vet! We hebben een heel gangenstelsel gemaakt!

Dit is ons huis nu, tenminste voor de verbouwing want wij willen graag een mount doom voor de deur!

Maar goed, we hebben dus nu 2 huisgenoten, ook zeeuwen. Ze heten Venom en Wombat. Wombat is heel dik en heeft maar 1 oog. Misschien is hij bang dat hij niet al het eten ziet en eet hij daarom maar dubbel ofzo? Die gast heeft echt een obsessie! En Venom is een beetje apart, hij is heel stil en mompelt soms wat over de apocalypse en dat we wat eten apart moeten houden voor slechte tijden? Alsof dat mogelijk is met Wombat in de buurt!

Ik heb gehoord dat we binnenkort nog 3 huisgenootjes krijgen, ook weer zeeuwen. Wij zeeuwen zijn schijnbaar vet leuk! Als ze hier zijn zal ik jullie over ze vertellen!

En nu ga ik weer verder met mijn tunnel! Doei!

xxx Cookie

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *