Roddelrubriek 29 juli 2016

stormieHaaai, hier ben ik weer, jullie favoriete reporter Stormie! Aangezien er veel gebeurd is hier weer een update! Ik kan dit! Dit is mijn roeping. Ik heb inmiddels ook Deadpool zn twitteraccount overgenomen, vet hip. Ik post daar vet veel random shit dus volg mij! Drusilla volgt ons ook! vet cool, das die vampiermevrouw uit Buffy the Vampire Slayer! en ze heeft me iets terug gestuurd!! hoe awesome is dat!

Kas en Hel zijn inmiddels verhuist naar Assen. Ze wonen nu bij Angela en de vikingmeneer! Ze hebben al foto’s gestuurd ook. Er woont daar ook een hond (zal wel net zoiets zijn als een kat? geen idee). Hij heet Jesse en hij is heel cool! Kas is al bij hem gaan kijken en dat vond hij prima. Ik geloof dat ze het daar aardig naar hun zin hebben maar we hebben contact via facebook. Vet hip al die social

Kijk dan hoe vet!!
Kijk dan hoe vet!!

media 😛 (had ik al gezegd dat Drusilla mij volgt???)

eteeenEn dan zou je denken dat het rustiger word als er 2 broers verhuizen maar neeeee, we zijn nu opgezadeld met 2 kleine stuitermuizen. Ze zijn ouder dan ze lijken want ze komen uit een heel arm gezin blijkbaar want ze kregen alleen konijnenvoer… Halloooo wij zijn ratten, geen konijnen!!
Mja Irish Rover en Take ‘em Down dus…gekke beesten zijn het 😛 wel lief hoor maar damn wat zijn ze druk 😮 Ik kan me echt niet voorstellen dat wij ook zo waren vroeger…

Oooow en nog wat leuks!! Ik hoorde net dat mijn zusjes Kida en Rue zaterdag komen logeren!! Hun mensen zijn op vakantie dus ze komen hierheen een weekje! Samen met hun vriendinnetjes Mumble en Balou. Ik ben wel heel benieuwd hoor naar hoe het met ze is! Daarover later meer! Ik geloof dat de ukken eindelijk slapen, dus ik ga ze laten schrikken 😛

xxx Stormie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven