RoddelRubriek 12 juli 2016

stormie Hallooo! Ik zal mezelf maar even voorstellen, ik ben Stormageddon, Dark Lord of All (ja das mn hele naam, vet cool toch?). Normaal deed Deadpool deze roddelrubriekdinges maar hij is een tijdje terug overleden en zijn broer Discharge vroeg of ik het wilde overnemen. Dus dat leek me wel cool.

Ik zal eerst eens iedereen voorstellen want er is een hoop veranderd geloof ik.

Ikzelf ben dus Stormageddon, Dark Lord of All. Ik ben hier geboren. Mijn mama Ems (Hang ‘em High) woont tegenover ons samen met mijn tantes High Voltage en Jubilee (Jubilee is eigenlijk het nichtje van mama maar ik weet niet hoe dat dan heet voor ons dus we houden het maar op tante).

Iron Man, Strax, Dalex, de kont van ome Dis en Kasterborous

Wij wonen heel gezellig met een grote groep bij papa Gibbs. Gibbs is mijn papa, hij is heel lief! En onze ome Finn (Finnegan’s Wake) woont ook bij ons, ome Finn is de broer van mama. En dan woont hier nog een oude man, Discharge ik geloof dat hij ook wel familie is dus hem noemen we altijd ome Dis 😛 Hij was de broer van Deadpool. We hadden nog een ome Gutcruncher (broer van papa) en ome Vanquish (oom van papa) maar die zijn ook overleden dus die hebben wij nooit echt ontmoet.

Naast de oude mannen heb ik ook nog 5 broers die hier wonen,
Terminator is agouti en een beetje raar, Iron Man is agouti japanner en die eet heel veel, hij word echt al heel groot. Iron Man is de dikste van ons, ik ben de kleinste haha volgens papa ben ik zijn kleine opdonder 😛 en Riddler heeft een vraagteken op zn rug, daarom heet hij Riddler (alleen is ie wel in spiegelbeeld dus das wel een beetje dom). Dan hebben we nog Dalek die is helemaal zwart behalve zijn buik. en Commander Strax, die is vernoemd naar een soort space aardappel haha.

En onze broertjes San Helios en Kasterborous wonen hier ook nog even. Ze gaan verhuizen naar Assen. Daar woont ook die grote vikingmeneer waar Deadpool het over had. Wel grappig hij denkt dat wij ratten door buiken van mensen heen eten. Je moet niet alles geloven wat ze in films zeggen hoor vikingmeneer, wij zouden dat nooit doen want wij zijn lief! Ow en ik moet van Hel zeggen dat ie niet van die rare roze meuk in zn huis wil zoals wij dat hier hebben want hij is een stoere vent. Kas houd stiekem wel van roze trouwens maar ssst 😛

Irish Rover en Take 'em Down
Irish Rover en Take ‘em Down

Maar goed Hel en Kas gaan over 2 weken ofzo verhuizen maar dan hebben we nog geen rust want ik heb gehoord dat er 2 kleine husky gastjes hierheen komen. Die zitten nu nog in Enschede bij onze zusjes Padmé en Destiny. Ze hebben heel weinig eten gehad en nu zijn ze veel te klein voor hun leeftijd. Dus ik ben straks niet meer de kleinste! Ze heten Irish Rover en Take ‘em Down, nou ik ben benieuwd.

We hebben het hier iig vet naar ons zin! En ik wil ook nog even de groeten doen aan onze zusjes Leia en Poe in Oss, Padmé en Destiny in Enschede, Kida en Rue ergens in friesland (sorry ik versta die taal nooit) en natuurlijk Kirk en Spock in Rozenburg!

Ik zal hier wel wat vaker nieuws en roddels droppen dus jullie horen nog wel van mij! Tot later!!

xxx Stormie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven