deadpoolHallo!! Daar ben ik weer! Het is vandaag 8 april en ik heb me een berg nieuws!! Het is hier echt heel erg druk! Gibbs had een one night stand met ons buurmeisje Hang ‘em High en dat heeft me toch een gevolgen whaha. Echt serieus lezers, wees voorbereid als je op date gaat want je weet maar nooit 😛

De gevolgen in dit geval zijn 16 kleine babies!! Je zal maar ineens vader worden van een 16-ling. Hang ‘em High is niet gecharmeerd. Ze heeft het superdruk, geen tijd meer voor zichzelf en ze wil niks meer van Gibbs weten. Die arme Gibbs maar bellen en bloemen sturen maar ze is er niet van gediend. Alimentatie dat mag ie doen zegt ze, aangezien wij niks aan geld hebben is er besloten dat Gibbs 6 zoons in huis neemt en daar voor moet zorgen de rest van zijn leven. De rest gaat het huis uit als ze oud genoeg zijn. Gelukkig hebben ze allemaal leuke nieuwe mensen gevonden! 2 meisjes gaan richting Friesland, 2 naar brabant bij mijn zussen Divine en Dutchess 🙂 en 2 meiden gaan in twente wonen!

babyratjes

Dit zijn ze dan!

Vorig weekend was Angela hier samen met een hele grote meneer die viking van beroep is (dat is iets met zwaarden en boten geloof ik, een soort piraat maar dan aardiger denk ik?). Gibbs heeft enorm lopen slijmen bij Angela en gezorgd dat zij ook 2 zoons van hem in huis neemt. En dan gaan er nog 2 zoons richting Rotterdam, vlakbij waar wij hebben gelogeerd in de vakantie! En de rest worden wij dus mee opgescheept, dankjewel he Gibbs…daar gaat mijn nachtrust!

Wat maken ze ook een herrie trouwens, ze zitten hier aan de overkant maar het is net alsof er een nest vogeltjes is. Ik vind het wel een beetje zielig voor buurvrouw Ems hoor! Ik denk dat ik haar maar oordoppen stuur!

Nou jullie zijn weer een beetje op de hoogte! Ik ga nog even van de rust genieten voor zover het kan!

xxx Deadpool

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *