Roddelrubriek 9 februari 2016

deadpool Halloooo, ja sorry sorry ik weet het weer veel te laat…en dan ook niet eens een nieuwe foto, ik schaam me dood. Maar goed! Wisten jullie al dat ik beroemd ben? Deadpool is een superheld! en jaaaa zn film komt eindelijk uit!! aanstaande donderdag! Dus hup hup allemaal naar de bioscoop voor mijn film!
Mijn huisgenoten worden inmiddels helemaal gestoord van me maar yeeey Deadpool!!!

Ow en nog iets, baasje, wil jij dat nooit meer doen!!!?? zomaar ineens wij schoon huis vet mooi maar hij was kwijt, gewoon echt KWIJT!!! weet je hoe bang ik was, mijn leven was verwoest, ik heb overal gezocht maar NERGENS was ie te vinden…diep ongelukkig was ik, 2 weken zonder mijn allerbeste vriend, mijn houvast, de liefde van mijn leven…. DE VOERBAK!! gelukkig is ie nu weer terug maar echt DOE DAT NOOIT WEER!!

Zo verder tot de orde van de dag…onze opa Biohazard is ingeslapen met oudjaarsdag. Hij was echt helemaal op en hij miste zijn broer toch ook wel heel erg. Het is goed zo, slaap zacht oude vriend! We missen je wel hoor.

Hier hebben we de slag om de terra momenteel. Die pubers willen allemaal de baas worden, maar ik laat niet over mij heen lopen natuurlijk. Ik ben de oudste (ok samen met Discharge maar details) en ik heb een superheldennaam dus respect my authority!! en wel nu!! (had ik al gezegd dat mijn film donderdag uitkomt?)

Ow en nog meer nieuws…Gibbsje heeft het zwaar te pakken. Hij mag na zijn verjaardag op date met het mooiste meisje van de wereld! Ons eigen buurmeisje Hang ‘em High! Hij loopt de hele dag hartjes te tekenen en over haar te zwijmelen. Best schattig (en ook wel een beetje gay). Maar goed daar horen jullie later wel meer over.

Nu ga ik eerst eten zoeken, gelukkig hoef ik daar niet meer de hele kooi voor door te rennen!! (ik meen het, NOOIT WEER!!)

laters!

xxx Deadpool

Ps. Ga naar mijn film!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven