Roddelrubriek 23 november 2015

deadpool Hoooi, ik schaam me rot, het is alweer veel te lang geleden. Ik ben jullie niet vergeten hoor! Soms gooi ik wel ff snel wat updates op facebook maar dat is eigenlijk schandalig want baasje stopt een hoop tijd in onze website dus we moeten hem wel gebruiken! Bij deze dus…de langverwachte, veel te lang uitgestelde mega-update!

Het is vandaag 23 november. De dagen worden korter, het is net vijf uur en het is alweer donker! De goeie oude vent met de grote witte baard is ook alweer in het land (beetje jammer dat wij geen schoen mogen zetten…ik heb de voerbak wel gezet maar het lijkt niet te helpen…)

Updates!
We zijn in augustus op vakantie geweest! Helemaal aan de andere kant van het land bij onze tantes Cersei en Chewie! Was wel vet gezellig alleen werd onze vriend BumbleBee erg ziek 🙁 Hij kreeg een hele dikke wang en hij voelde zich erg slecht. Doolin en Dúnadhach waren ook al ziek en Vanquish was vooral vervelend. Na de vakantie zijn BumbleBee, Doolin en Dúnadhach alle 3 overleden dus het is hier heel stil nu 🙁
En die gekke Vanquish liep ons te terroriseren dus die moest afkoelen in een eigen woning. Daar was hij het niet mee eens dus hij heeft baasje heel hard gebeten! Op haar verjaardag nog wel, stommerd. Dus toen heeft baasje hem voor zijn verjaardag een castratie cadeau gedaan haha. Nee hoor Vanq we vinden het heel sneu voor je en wensen je veel beterschap en we hopen dat je snel weer bij ons wil wonen!

En na de vakantie was er ook goed nieuws! Wij hebben buurmeisjes!! Het zijn 2 zusjes en een nichtje van Finn. Ze heten Hang ‘em High, High Voltage en Jubilee! Ik geloof dat High Voltage heeft besloten om ook over ons te gaan roddelen (mooi is dat pff) dat moet te vinden zijn op hun eigen stukje…

Discharge vind geloof ik High Voltage leuk haha, hij roept steeds dat ze mooie krullen heeft 😛 maar misschien is hij ook gewoon naar complimenten aan het vissen hoor want hij heeft zelf ook krullen (al lijkt ie soms meer op een egel haha)

Nou dat was het voor nu, ik beloof hierbij plechtig dat ik voortaan hier spam ipv op dat belachelijke facebook!

xxx Deadpool

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven