Roddelrubriek 25 mei 2015

deadpoolHaai, 25 mei alweer, hoog tijd voor een update!
 
Nou ze zijn er hoor! De kleinzoons van Bum, wat een feest! Het zijn er 2, een kleine zwarte met de naam Gutcruncher en een bruinachtige (maar dan vies bruin, niet zo mooi wildbruin als ik :P) die Gibbs heet! Ze hebben ook nog een vriendje meegenomen, een klein siamees schaapje met flaporen die Finnegan’s Wake heet, gelukkig mogen we hem Finn noemen want wat een naam weer he…

 
Het is hier dus heel erg druk zo met 11 kerels in 1 huis 😛 Opa Barr is alweer bijna 2,5 jaar en begint nu echt oud te worden. Maar hij doet het nog goed voor een ouwe man haha.

gutcruncher
Gutcruncher
finn
Finnegan’s Wake
gibbs
Gibbs

 
Het zijn wel een stel piepmuizen hoor die ukken, ik heb echt oordoppen nodig. Lopen ze met elkaar te stoeien en krijsen dat ze doen. Dr zit ook geen volume knop op ofzo, althans ik kan em niet vinden en ik heb echt overal op gedrukt! Mijn broertje Discharge vind ze helemaal leuk en stuitert gezellig achter ze aan en vervolgens word ie omver gelopen en stuiteren er 3 ukken op zn buik. Mafkees 😛
 
 
Finn is een stuk rustiger, die ligt vaak lui te slapen, maar als ie eenmaal los gaat gaat ie ook echt helemaal los en dan racet ie door de kooi alsof ie bezeten is 😛 Wel leuk hoor dat kleine grut maar ik kan me echt niet voorstellen dat wij ook zo druk waren…

Check onze epische foto! Echt iedereen staat er debiel op haha
Check onze epische foto! Echt iedereen staat er debiel op haha

 
Het zijn trouwens ook een stel ramptoeristen! Bum had laatst dikke ruzie met zijn zoon Vanquish, geen idee waar dat over ging, eten ofzo denk ik…en toen had Bum zn nagel gebroken, vet bloeden joh het leek wel een horrorfilm. En die kleine Gibbs en Gutcruncher meteen dr bij staan op de achterpootjes en zich ermee bemoeien. Dat is niet heel verstandig natuurlijk. Bum heeft Gibbs wel flink laten schrikken geloof ik want hij stond er precies tussenin. Verder geen gewonden hoor, ik hoop dat ze er wat van geleerd hebben. Bum en Vanquish hebben het ook uitgepraat en dat is ook weer goed. Zal wel een vader/zoon iets zijn ofzo, geen idee.

 
Nou ik ga nog ff wat slaap inhalen want volgens mij is het bedtijd voor de ukken en daar moeten wij gebruik van maken 😛 Welterusten!!

xxx Deadpool

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven