RoddelRubriek 24 maart 2015

deadpool Hallooooo, sorrysorrysorryyyy ik ben helemaal vergeten dit allemaal bij te houden! Ik kreeg net een schop onder mn kont van Barr, hij zei dat als ik niet snel een update ging doen hij me zou ontslaan! Dus bij deze! Het is vandaag 24 maart (oh shit das echt heel lang geleden) van het jaar 2015! Er is echt heel veel gebeurd sinds oktober. Ongeveer dit allemaal:

Bum zn kroost
Bum zn kroost

BumbleBee is eerst papa geworden, hij had een meisje ontmoet in de kroeg en van het een kwam het ander en plots waren daar 13 ukken! Gelukkig bestond de alimentatie alleen maar uit de zorg voor zijn zoon. Dus nu zitten wij opgescheept met een kleine stuiterende minibum! Hij heet Vanquish en hij is inmiddels ook alweer 5 maanden. En dat is nog niet alles, nee Bum zn dochter Vayenne lijkt op haar papa en had ook een “leuke avond in de kroeg” en die ligt nu de hele dag 15 ukken melk te voeren. Pfoe zeg wat een werk! Bum is al helemaal trotse opa, al vind hij zichzelf nog wel wat jong om opa te zijn. Maar ja dat krijg je he met zo’n losgeslagen kroost. En ja hoor weer alimentatie want Vayenne dumpt ook 2 zoons bij opa voor een goeie opvoeding. Mooi is dat, hun een leuke avond en wij zitten er mee opgescheept.
En natuurlijk nemen de ukken van Vayenne ook een vriendje mee in de vorm van een uk van een vriendin van Vayenne. Nou ja we zien het allemaal wel. Dolle boel straks hier 😛

onze piratenkooi
onze piratenkooi

Verder zijn Wolverine en Rogue overleden. Wolfje is de oudste EchteKerel ever met 3 jaar en bijna 2 maanden (scheelde echt 2 dagen ofzo) en Rogue was ook ruim 2,5. Het is wel stil hoor zonder de opa’s 🙁 Bij gebrek aan opa’s hebben we nu Barr omgedoopt tot opa haha (ow en Bum want die is echt opa en daar pesten we hem heel graag mee). Barr vind zichzelf trouwens “heul niet oud” en stuitert nog vrolijk op 4 poten door de kooi, achter ons aan haha. In december is hij 2 geworden dus een beetje oud is ie al wel. En zn vel begint te hangen haha.

Vanquish
Vanquish

Oew en we hebben een piratenkooi nu! Met een heus kraaiennest! Vet cool! Arrrr!

Nou hier moeten jullie het even mee doen, ik beloof bij deze dat ik vaker zal updaten!

xxx Deadpool

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven