RoddelRubriek 16 oktober 2014

deadpoolHalloooooo ik ben Deadpool jullie superstoere enorm sexy nieuwe verslaggever van de roddelrubriek! Ik vind het een hele eer dat ik dit mag gaan doen, thanx Barr!!

Laat ik beginnen met een voorstelrondje!

Ikzelf: Nou Deadpool dus, mijn mama is Chakra en mijn papa is X-men, vandaar ook mijn naam, nee ik ben niet vernoemd naar een dood zwembad!
Ik ben samen met mijn broertje Discharge een EchteKerel geworden. Verder hebben wij nog 2 zusjes die bij mama zijn blijven wonen Delena en Djezebel. En er wonen nog 2 zusjes in Oss bij Lous en Vin. Dutchess en Divine. En nog 2 zusjes in tilburg bij Dimphy, die heten Djollie en Dewi. Ow en ons broertje Davinci woont op het platteland, hij praat al helemaal gek en is aan het sparen voor een tractor. Mafkees 😛 En in Dordrecht wonen ook nog 2 broers van ons Diego en Declan. En Diana en Dalin zijn in Kampen gaan wonen, das volgens mij niet zo heel ver van hier.

En nu de ouwelui haha…

 

BumbleBee & Biohazard
Onze ooms of zoiets, eigenlijk zijn ze de ooms van mama Chakra dus onze oudooms ofzo? Maar dat klinkt stom want ze zijn nog maar net een jaar. Ze zijn wel vet grappig vooral ome Bum, die spoort echt niet. En dan is hij laatst ook nog vader geworden dus er komt een zoon van hem hier wonen. Nou ik ben benieuwd haha. Ome Biohazard is ook heel gezellig, hij kijkt soms heel boos maar ik heb gehoord dat dat de Fluffy look heet en dat wij dat allemaal hebben. Mijn broer heeft dat ook wel eens geloof ik want er is een foto van hem en dan lijkt ie net een zombie haha als ik hem vind zal ik em hier wel bij zetten 😛

 

Discharge als zombie haha
Discharge als zombie haha

Barr (&Beast), Doolin en Dúnadhach
Barr is de oudste en de oom van de andere 2. Hij had ook nog een broer Beast, die hebben wij heel even gezien maar die is overleden. Hij zag er ook niet heel goed uit. Barr heeft ons nog aan hem voorgesteld maar hij snapte er weinig van. Barr denkt dat er iets mis was in zijn hoofd want hij herkende soms zijn eigen broer niet eens en hij was heel afwezig. Wel jammer want volgens mij was hij vroeger wel heel stoer, dat moet wel met zo’n naam toch! Doolin en Dúnadhach zijn wat jonger en stuiteren gezellig met ons door de kooi. Dún is eigenlijk de grote baas in de kooi denkt hij maar dat zullen we nog wel zien haha wacht maar als ik groot ben!

 

Rogue
Rogue is heel grappig want het is net een knijpbeestje! Als je hem aanraakt gaat hij keihard zitten piepen dus daar pesten we hem soms mee. We bedoelen het niet gemeen hoor maar hij zit heel snel op de kast en das grappig 😛 Hij is al best wel oud, 2 en een half ofzo alweer. Maar niet zo oud als opa Wolfje!

 

Wolverine
Wolverine is opa Wolfje en hij is minstens net zo stoer als zijn naam! Hij is vandaag 3 jaar en een maand oud en das echt heeel oud voor een rat!

Nou wij gaan nog even Wolfje zijn verjaardagmaanddinges vieren dus ik spreek jullie snel weer!

xxx Deadpool

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven