RoddelRubriek 2 oktober 2014

huis08 Hooi het is vandaag 2 oktober, wat gaat de tijd snel he! Ik heb een hoop nieuws dus laten we snel beginnen.
  
We hebben 2 nieuwe huisgenoten in de vorm van twee kleine fluffies. Deadpool en Discharge heten ze en wat zijn die gasten toch druk! Ik kan wel merken dat ik een dagje ouder word hoor pff ik hou dat niet meer bij dat gestuiter. Maar het zijn lieve jochies dus het komt wel goed. BumbleBee en Biohazard zijn ook weer terug van hun avontuur. Ze hebben 2 weken bij Fleur gelogeerd en Bum heeft een vriendinnetje! Als het goed is krijgt ze over niet al te lange tijd babies en dan word onze gekke BumbleBee vader!! Hij is nu al helemaal trots en heeft het steeds over “als mijn zoon hier woont nou dan gaan jullie wat meemaken” haha nou ik ben benieuwd, als ie dezelfde maffe genen heeft als zijn vader gaan we idd wat meemaken haha. Maar goed we zullen zien Bummie is nu iig al helemaal trotse papa. Hij is ook vet bezorgd om zijn kleine neefjes (Deadpool en Discharge dus) maar dat zullen de hormonen wel zijn haha.
  
Verder nog meer groot nieuws!! Het was groot feest want onze Wolverine is twee weken geleden 3 jaar geworden!! En hij gaat nog steeds stug door onze stoere ouwe vent!! Gefeliciteerd Wolfje! Op naar de 4 haha!!
  
Mijn broer Beast gaat het minder goed mee. Hij lijkt wel dement te worden. Hij ligt vooral veel te slapen als we hem roepen kijkt hij verbaast op met zo’n blik van heuy wie ben jij ook alweer. Ik weet niet wat het is maar het is niet goed. Ik zelf ben ook ziek geweest, ik had last van mijn “plasomgeving” of hoe zeg je dat netjes, ik weet niet wie er allemaal meelezen…Nou goed voor de draad ermee, ik had een pijnlijke ontstoken piemel…Ik moest apart in een ziekenboeg, gelukkig kwam mn neefje Doolin mij gezelschap houden want die heeft ook last van ongeveer dezelfde problemen. We zijn samen naar de dokter geweest ook en toen kregen we vieze medicijnen. We hebben ons heel erg aangesteld volgens baasje en we weigerden dat vieze spul door te slikken. Gelukkig hoeven we nu niet meer en zitten we weer lekker thuis! Het voelt ook allemaal een stuk beter nu dus ik hoop dat ik weer beter ben 🙂
  
Owja en dan het laatste grote nieuws *tromgeroffel* jullie trouwe reporter gaat met pensioen! Ik word in december alweer 2 jaar dus ik ga lekker van mijn oude dag genieten. De jonge generatie mag het overnemen dus bij deze draag ik het stokje over aan mijn nieuwe kleine vriend Deadpool!! Hij heeft nu al een hoop praatjes dus ik heb er wel vertrouwen in! Bedankt voor het trouwe volgen en ik hoop dat jullie veel plezier hebben met mijn opvolger 🙂
  

xxx Barr

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven