RoddelRubriek 10 juni 2014

Hoooi! Het is vandaag 10 juni, het is weer warm, bijna zomer geloof ik. En als het warm is krijgen wij vaak een zwembad!! Vet leuk! en in dat zwembad wonen dophertvissen! Dus we zijn weer lekker aan het rondspetteren met zn allen! Dit weekend zijn onze baasje weg hoorde ik dus party time!!! Jullie zijn allemaal uitgenodigd! Neem wel zelf je zwemspullen mee en je word niet thuisgebracht hahaha.

Meer dan een beetje hangen bij het zwembad doen we eigenlijk niet, het is veel te warm voor druk gedoe….

Vandaag kregen wij hamsters op bezoek, geen idee wat daar de bedoeling van was maar we hebben er volgens mij per ongeluk 1 vermoord…oeps!  Ik heb verder niet heel veel te vertellen dus ik gooi hier gewoon wat leuke foto’s neer!

 

Zwemmen!

De hamsterinvasie!

Nou dat was het voor vandaag hoor, ik ga nog even een duik nemen!

Tot de volgende keer!!

xxx Barr

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven