RoddelRubriek 10 juni 2014

Hoooi! Het is vandaag 10 juni, het is weer warm, bijna zomer geloof ik. En als het warm is krijgen wij vaak een zwembad!! Vet leuk! en in dat zwembad wonen dophertvissen! Dus we zijn weer lekker aan het rondspetteren met zn allen! Dit weekend zijn onze baasje weg hoorde ik dus party time!!! Jullie zijn allemaal uitgenodigd! Neem wel zelf je zwemspullen mee en je word niet thuisgebracht hahaha.

Meer dan een beetje hangen bij het zwembad doen we eigenlijk niet, het is veel te warm voor druk gedoe….

Vandaag kregen wij hamsters op bezoek, geen idee wat daar de bedoeling van was maar we hebben er volgens mij per ongeluk 1 vermoord…oeps!  Ik heb verder niet heel veel te vertellen dus ik gooi hier gewoon wat leuke foto’s neer!

 

Zwemmen!

De hamsterinvasie!

Nou dat was het voor vandaag hoor, ik ga nog even een duik nemen!

Tot de volgende keer!!

xxx Barr

RoddelRubriek 7 september 2014

Hoooi, het is echt veel te lang geleden dat ik een update heb gegeven geloof ik pff. Maar goed, het is inmiddels alweer september en er is heel veel gebeurd!
Laten we maar snel beginnen.

Mijn broer Beast zou gaan daten met een meisje, maar nu heeft ze het uitgemaakt en Beast is helemaal van slag. Hij doet niks anders meer dan slapen en eten, heel veel eten. Die gast weegt inmiddels ruim 800 gram (hij woog altijd netjes 650) en hij is echt gigantisch. We zeggen wel tegen hem dat er meer leuke meisjes zijn maar dat interesseerd hem niet zegt ie.

Ik ben zelf ook wel een beetje verdrietig want mijn vriendinnetje Snoffie heeft een acute longontsteking gekregen en is daaraan overleden. Aangezien Rogue toen alleen was is hij bij ons komen wonen. Rogue is best een aardige gast, wel een beetje oud aan het worden haha. Hij is in juni 2 geworden. Maar vergeleken met onze echt oude opa is dat nog niks! Wolfje word over 9 dagen 3 jaar!! Jaja Wolverine is een stoere vent!

deadpooldischargeNog meer nieuws! Er komen weer van die kleine stuitermuizen! Dit keer familie van Bums en Biohazard! Hun nichtje Chakra is bevallen en 2 van die ukken komen hier wonen. Deadpool en Discharge moeten ze heten. Nou ik ben benieuwd! Ik heb hun vader wel ontmoet toen ik bij Fleur logeerde, X-men heet hij. Hele gezellige grote vent!

Ow en nog meer nieuws, BumbleBee en Biohazard gaan uit logeren bij Fleur volgende week, dus we hebben even rust van dat schorem! Zal Wolfje ook wel blij mee zijn want die word regelmatig getongzoend door dat stel carprofenjunkies als ie zijn meds heeft gehad. Ik hoop maar dat Bum goed geoefend heeft want hij mag straks gaan tongzoenen met een meisje haha maar daar vertel ik jullie volgende keer wel over als ze terug zijn 😛

Nou ik ga nog ff van mn rust genieten nu het nog kan en kijken of er nog ruimte is in de bloempot. Daar ligt Beast tegenwoordig meestal en dan word die arme Wolfje helemaal geplet door die bolle Beastieboy haha.

xxx Barr