RoddelRubriek 22 mei 2014

Barr Hallo, hier is jullie trouwe verslaggever Barr weer met een hoognodige update! Sorry dat het zo lang duurde maar er is echt heul veel gebeurd hier. Laten we maar snel beginnen…

In februari is ons lieve buurmeisje Byzanti overleden ๐Ÿ™ Ze had een grote bult en het ging niet meer. Ze is rustig ingeslapen bij de dokter. Rogue en Snoffie wonen nu dus met zn tweetjes naast ons. Het is net een getrouwd stel haha. Snoffie pakt altijd Rogue zn eten af om het in de voerbak te leggen haha.

 

Ook is afgelopen week Murphy, een van die gekke katten, overleden. Hij had al heel lang blaasproblemen waardoor ze zelfs zn penis geamputeerd hadden (auw! daar moet ik toch niet aan denken ๐Ÿ™ ) maar na de operatie bleef het gat wat ze hadden gemaakt dichtgroeien. Hij had veel pijn en kon steeds niet plassen dus baasjes hebben besloten dat het genoeg was. Hij is nog net geen 7 jaar geworden, wat veel te jong schijnt te zijn voor een kat. Poes (Phoenix) woont dus nu ook alleen. Maar ik zag wel dat ze schandalig verwend word met vis (krijgen wij ook soms! tonijn is vet lekker!) Het is dus behoorlijk stil hier de laatste tijd ๐Ÿ™

 

enigmaDan nu het goeie nieuws! Mijn broer Beast mag binnenkort op date! Ergens in augustus pas hoor dus het duurt nog ff. Knettergek worden we van hem, hij heeft het zwaar te pakken hoor. Zn date heet Enigma en woont in het verre zeeland, bij Riezz, waar wij ook geboren zijn!

Ik geloof dat het stiekem een achternichtje is van ons ofzo (ze is de dochter van het zusje van onze neefjes Doolin en Dรบnadhach) dus het is heel jerry lee lewis verantwoord allemaal hahaha, stelletje urkers! Maar goed Enigma is een heel knap marter meisje en in combi met onze Beast zal het wel weer een hoop schorem worden haha. Hier komen ook 2 zoons van Beast wonen als het allemaal gaat lukken dus dat word wat.

 

 

Nog meer goed nieuws! Onze oude opa Wolverine is vorige week 2 jaar en 8 maanden geworden! Heul oud is dat al! Zijn achterpoten willen niet meer zo goed en hij krijgt nog steeds elke dag pijnstillers maar hij doet het nog heel goed en laat ons niet eens zijn eten af pakken! Elke keer als hij medicijnen heeft gehad word hij belaagd door die maffe fluffies (Bumblebee en Biohazard) want die zijn stiekem verslaafd aan zijn medicijnen, stelletje debielen, beetje wolfje zn meds proberen uit zn bek te likken. Wat een smeerlappen zijn het ook he ๐Ÿ˜›

 

Owja we waren ook op bezoek bij Fleur, daar zou ik nog over vertellen. Wel spannend hoor zo met de trein. Treinen zijn heul groot en maken vet veel herrie. En er zijn heul veel mensen ook in zo’n trein. Ik geloof dat ik nog nooit zoveel mensen tegelijk heb gezien. Bij Fleur kregen we onze eigen grote slaapkamersuite met hangmatten en alles dus dat was heul luxe! Ook heb ik de hele familie van Bums en Biohazard gezien, das een flinke familie en idd allemaal knettergek haha. Ome Yaรฉl is heel aardig en die heeft nog spannende verhalen verteld s’nachts. Over vampieren en een rare vent die Jason heet en iedereen in elkaar slaat. Hij kijkt altijd mee als Fleur en Jasper films kijken en hij kan meneer Statham wel waarderen zegt ie ๐Ÿ˜› Ik hoop dat ie meisjes ook kan waarderen want het is de bedoeling dat hij ook op date gaat en dat er dan een zoontje van hem bij ons komt wonen. Als hij meneer Statham interessanter vind word dat natuurlijk helemaal niks haha. We zullen zien!

 

poolparty at our place!X-men was ook heel aardig, daar krijgen wij ook een zoon van in huis straks geloof ik. Das wel grappig want Wolverine zegt dat hij ook een X-men is haha en Rogue ook (Rogue is eigenlijk de naam van een vrouwelijk X-men maar onze Rogue is stiekum ook best een watje dus dat past best hahaha). Mijn broer Beast is ook een X-men en Wolfje zn oude vriendje SabreTooth en buurman Gambit waren ook x-men. En dan krijgen we straks een mini X-men dus dat word nog wat haha. En BumbleBee is een pratende auto, het word steeds gekker ๐Ÿ˜›

Oew oew, we hebben een zwembad!! Een eigenste zwembad!! Met dophert-vissen! Die zijn vet lekker maar wel moeilijk te vangen hoor!

Maar goed ik ga nog even bij het zwembad hangen. Tot de volgende keer!!

xxx Barr