Roddelrubriek 21 februari 2014

barr Haaai daar ben ik weer! Ik moet wat vaker updaten hoorde ik en het was alweer ruim een maand geleden. Als eerste wil ik Wolfje feliciteren want die is 16 februari alweer 2 jaar en 5 maanden oud geworden! En ook zijn zusje Wicca en broertjes Whiskey en Wodka hebben het gered!! Gefeliciteerd oudjes! 😛 Op naar de 2 jaar en 6 maanden!

 

Verder heeft ons baasje nieuwe hangmatten gemaakt voor ons! Eerst met de hand (echt die spoort niet weet je hoeveel werk dat is!) en daarna is ze bij onze vriendin Wendy langs geweest en toen hebben ze het met een of andere machine gedaan zodat het sneller klaar is. Dus we hebben vet luxe hangmatten en kussentjes 🙂

 

Verder hebben we ook nog bezoek gehad uit zweden! Geen idee wat een zweden is maar het schijnt ver weg te liggen. We hebben gezellig geknuffeld met Colinda en die gekke Snoffie heeft haar helemaal om dr pootje gewonden met dr maffe gedrag haha. Dus bij deze willen wij even de groeten doen aan die zweedse meisjes die bij colinda wonen, ik heb geen idee hoe ze heten maar ik heb gehoord dat zweedse meisjes vaak knap zijn dus als colinda nou even wat foto’s opstuurt kunnen wij dat even met zn allen beoordelen!

 

Verder gaan wij morgen op avontuur! Wolfje zit weer aan de medicijnen omdat hij nog steeds last heeft van zijn pootjes dus nu gaat ons baasje op bezoek bij Fleur en moet hij mee. Die kleine gele stuitermuizen zijn daar geboren dus die hebben baasje zo ongeveer gedwongen om ook mee te mogen en toen heb ik mn allerliefste blik opgezet en nu mag ik ook mee! Yeey! We gaan met de trein! Ik ben nog nooit in een trein geweest dus dat is best spannend. Volgens BumbleBee is er niks aan en maakt het alleen herrie maar we zullen zien. Yeey avontuur!!

 

Die gekke auto zonder wielen woont daar ook maar die was vorige keer ook heel braaf dus daar ben ik niet bang voor. Ik ben wel heel benieuwd want ik heb gehoord dat er nog veel meer ratten wonen. Bums en Biohazard willen mee om hun familie te bezoeken, hun moeder, oma en zusjes wonen daar ook en ome Yael die heel leuk schijnt te zijn. En ook nog tantes. Ik ben benieuwd, eens kijken of die raarheid in de familie zit net zoals bij ons 😛 Het word vast een dolle boel, ik zal jullie er volgende keer uitgebreid over vertellen!

 

xxx Barr

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven