Roddelrubriek 2 januari 2014

barr Hallo, Gelukkig nieuwjaar allemaal!

Er is weer een jaar voorbij. Wat is er een hoop gebeurd. We zijn 6 vriendjes verloren en hebben er 4 bij gekregen. Ook hebben we sinds dit jaar buurmeisjes en zijn Rogue en Gambit bij de buren in getrokken.

Het afgelopen jaar eindigde minder goed. We hebben afscheid genomen van onze buurman Gambit. Hij had enorm veel pijn en uiteindelijk bleek hij een enorm kaakabces te hebben waardoor zijn tanden scheef zijn gaan staan. Gelukkig heeft hij nu geen pijn meer. Rogue woont nog steeds samen met de twee meiden. Hij noemt ze nu steeds zijn harem en dan krijgt hij op zijn kop van Byzanti want die zegt dat als er hier iemand een harem is dan is het Rogue wel. Volgens mij heeft ze geen idee wat een harem is haha, maar niet fucken met Byzanti want die oude muts is nog steeds de grote baas in het huis hiernaast haha.

 

Vandaag ben ik samen met Doolin bij de dokter geweest. Doolin had moeite met plassen dus die heeft nu vieze medicijnen. En ik nies af en toe dus dat heeft onze dokter ook even onderzocht. Maar mijn longen zijn superschoon dus waarschijnlijk heb ik gewoon wat last van stof. Ze was wel zwaar onder de indruk van ons knappe mannen want ze riep steeds “ooooh wat zijn jullie mooi!” En ik heb ook nog ff lopen slijmen bij de stagiaire want die had nog nooit een rat van dichtbij gezien en ze vond ons helemaal geweldig haha! Maar we zijn allebei kerngezond dus en Doolin heeft alleen een infectie aan zijn plasbuis maar met medicijnen moet dat helemaal goed komen 🙂 Dus beterschap kleine Doolin (zo klein is hij niet meer haha hij heeft mij al bijna ingehaald dus dat word nog wat :P)

Nou dat was even een snelle update, volgende keer meer!

xxx Barr

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven