RoddelRubriek 28 december 2013

barr Hoi! Het jaar is alweer bijna om dus maar even een update want er is een hoop gebeurd! Onze oude opa’s Rudeboy en Kaiowas zijn er niet meer 🙁 Ze waren oud en op. Rudeboy is in zijn slaap overleden en Kaio had 2 weken later een kaakabces dus die is naar de dokter gegaan en ingeslapen 🙁 We hebben nog wel onze verjaardag gevierd met Kaio. We hebben een hoop lekkers gehad maar het was toch wel stil zo zonder Rudeboy.

 

Opa Wolfje gaat gelukkig nog wel goed al moet hij soms wel nog medicijnen als zijn pootjes weer pijn doen. Maar de medicijnen helpen gelukkig snel en hij vind het ook niet heel vies. Gambit was ook bij de dokter want zijn tanden waren veel te lang dus die groeiden zo zijn hemel in (zo heet dat toch? de bovenkant in zijn mond bedoel ik) en dat deed hem heel pijn. De dokter heeft toen zijn tanden afgeknipt en nu kan hij weer eten dus dat is wel fijn. En ook wel nodig want hij is best wel dun geworden.

 

familiefoto
Familiefoto, ik met mijn broer Beast en ons neefje Dúnadhach

Twee weken geleden was het hier dolle boel! Ons baasje had een meeting hier met de mensen waar wij vandaan komen! En ook de mensen waar BumbleBee en Biohazard vandaan komen! Dus dat was wel heel leuk! We hebben Riezz weer gezien! Hij is bijna niks veranderd alleen zijn haar is wit! Echt raar wit! Ik denk dat hij een husky is want Kaio was ooit ook zwart en die was later ook helemaal wit, schimmelen heet dat geloof ik…

bum en bio
BumbleBee en Biohazard

En Fleur, waar Bums en Bio vandaan komen moest ons natuurlijk weer op de foto zetten. En ze hadden die gekke drukke Hummer ook weer mee. Gelukkig is die wel lief voor ons. De katten waren er minder blij mee. Poes heeft de hele dag en avond buiten in de kou gezeten want die durfde echt niet meer naar binnen.

 

BumbleBee en Biohazard zijn ondertussen bijna net zo groot als Doolin en Dúnadhach. Wat groeien die ukken toch altijd snel he!

En afgelopen dagen was het iets van kers ofzo, dr staat hier een rare boom in de kamer met ballen en slingers. Mensen zijn echt gestoord, bomen horen toch helemaal niet binnen! We hebben trouwens wel een kaart gehad van ons zusje tussen van die gekke kersversiersels, en ook een kaart van de zoon van Flame. Flame is een vriendin van onze moeder en tantes en zusjes en haar twee zoons wonen bij Dieneke in zeeland samen met een broer van ons die Bilbo heet. Wel leuk dat we vaak nog wat van onze familie horen 🙂

 

onze kerskaart
Onze kerskaart met Wolfje

Wij moesten trouwens ook op de foto tussen de slingers maar we gingen de hele tijd rondrennen en achter de spullen zitten dus de meeste foto’s zijn zwaar mislukt haha. Alleen Wolfje staat er een beetje leuk op dus die mocht op de kerskaart. Die slijmbal gaat altijd leuk op foto’s want hij denkt dat ie dan beroemd wordt haha.

Nou dat was het wel weer voor dit jaar, allemaal een fijne oud&nieuw en niet te gek doen met al dat geknal he want dat is niet goed voor onze oortjes!

Tot volgend jaar!!

xxx Barr