barr Halloooo, het is vandaag 26 november en dat betekend dat…IK BIJNA JARIG BEN!!! Mijn eerste verjaardag, spannend joh! En dat een dag voor sinterklaas! En natuurlijk is mijn broertje Beast dan ook jarig, dus we gaan een knalfeest geven! Met slingers en taart en kadoos! Ja heel veel kadoos!! Want wij verdienen dat! Ik heb geen idee wat een kadoos is maar dat hoort bij verjaardagen zegt Kaio. En Kaio zal het wel weten want die is al 2,5 en heel wijs!

Owja, de nieuwe stuitermuizen, nou ze zijn er hoor! Al zijn het meer stuiterolifanten want wat een joekels zeg! Die maffe kleine BumbleBee mag dan wel een transformer zijn, een ritten is hij zeker niet. Die gast is al 300 gram! En dat met 2 maanden (ja ze zijn vandaag 2 maanden geworden). Niet normaal joh.

 

Verder hebben wij een hele nieuwe website zoals jullie wel kunnen zien! Hij is echt vet stoer geworden en helemaal riool-verantwoord. Alleen heeft die gekke Snoffie zich er mee bemoeid en is met roze verf in de weer geweest. Roze!! Is ze nou helemaal gek geworden! En die maffe ouwe muts Byzanti heeft met bloemen lopen gooien. En overal roze pootafdrukken natuurlijk want Snoffie is met dr scheve hoofd door een emmer verf gelopen en daarna dwars over onze mooie site…

Met Snoffiemonster gaat het trouwens een stuk beter, ze is zo scheef als wat en lomper dan ooit maar ze red zich steeds beter. Ik heb van Kaio gehoord dat Jigs (een oude buurman van hem) ook scheef was door een middenoorontsteking maar hij is daarna nog heul oud geworden dus het komt vast goed met mijn favoriete muts 😛

Wolfje had weer zere voeten dus die zit weer aan de pijnstillers, word hij altijd heel grappig van want volgens mij is hij een beetje stoned van dat spul. Hij zegt steeds dat er een muis in onze put woont, die met een rolletje gooit, maar volgens mij is hij in de war met een muis uit een film. Hij lacht ook steeds haha, nou ja beter zo dan dat ie pijn heeft toch 🙂

Nou dat was het voor vandaag, na mn verjaardag doe ik wel uitgebreid verslag!

xxx Barr

 

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *