Roddelrubriek 3 november 2013

Barr Hooi! Het is alweer november, wat gaat de tijd toch snel. Doolin en DĂșnadhach zijn al helemaal ingeburgerd en worden alweer groot. Maar zodra wij denken dat we rust krijgen verzint baasje wel weer wat, dus volgende week worden er 2 nieuwe terroristen ingescheept vanuit de betuwe. Een transformer (robotauto ofzo het zal wel) met de naam BumbleBee en een Biohazard (wat dat dan ook mag zijn) .

562345_564818423589350_1606244941_n
Het nieuwe tuig Biohazard en BumbleBee

Verder is Wolfje ziek geweest, hij had 3 gezwollen poten en heel veel pijn. Gelukkig kwam Karen op bezoek en die is nu dierenarts en die heeft hem medicijnen gegeven en nu gaat het weer veel beter met hem. Hij moest wel 2 keer per dag een vieze spuit in zijn mond. Nu hoeft het niet meer maar we moeten even afwachten of het niet terug komt.

En ons knappe buurmeisje Snoffie is ook ziek, die kon ineens alleen nog maar rondjes lopen en is helemaal de weg kwijt. Sinds gisteren is ze weer thuis en gaat het gelukkig iets beter. Haar hoofd doet nog wel gek, misschien dat dat nog beter word. Heel veel beterschap lieve Snoffie!!

Oooh en we hebben een tunnel gekregen! En niet zomaar een tunnel want hij is eetbaar!! Vet lekker!! Hij is ook al bijna op haha want wij zijn een stelletje vreetzakken 😛

DĂșnadhach
TammeRatten.nl

En die kleine DĂșnadhach is model geworden want hij deed mee aan een fotowedstrijd en nou heeft ie nog gewonnen ook. Het is maar goed dat hij geen schoenen draagt want hij zou er enorm naast gaan lopen, kleine flapdrol…

Nou ik ga nog ff wat slaap inhalen, spreek jullie later wel weer!

xxx Barr

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven