Roddelrubriek 19 september 2013

barr Halloooo! Het is vandaag 19 september en het is gedaan met de rust! We worden wakker gemaakt, wakker gehouden en compleet geterroriseerd door twee kleine stuitermuizen! En het zijn neefjes van mij en Beast, onze zus Bangkok is de moeder van het schorem, nou daar zijn we mooi klaar mee. Doolin en Dúnadhach heten ze en ze zijn knettergek, echt! Volgens Kaio is het een familiekwaal want wij waren net zo verschrikkelijk zegt ie. Nou ik geloof er helemaal niks van!

dúnadhach2013
Dúnadhach
Doolin
Doolin
Ik met Beast
Ik samen met mijn broer Beast

Twee kleine siameesjes zijn het, net als ik en Beast. Alleen heeft Doolin een blauwe neus en kont dus ik denk dat hij ergens klem heeft gezeten ofzo haha. Ow hij lijkt op zijn papa zegt ie, nou ja het zal allemaal wel.

Zaterdag was Fleur hier want die moest iets geks met dr haar (heeft ons baasje ook, denk dat ze op ons proberen te lijken want die dingen lijken net rattenstaarten, gekke mensen) en die heeft hele hippe foto’s gemaakt van ons allemaal! We moesten mooi zitten op een kleedje en elke keer als we ergens aan wilden ruiken zette ze ons weer goed. Dat werkt toch helemaal niet, weet je wel hoe raar dat kleed rook? En dan hadden ze ook nog een gek snuffelmonster mee. Heul groot was ie, veul groter dan die katdingen die hier ook wonen. Ze noemden het Hummer maar volgens Kaio is een hummer een auto en deze had niet eens wielen. En auto’s snuffelen volgens mij niet want wij hebben ook wel eens in een auto gezeten en die maakte heul andere herries. Hoe kan je nou stil zitten met zoveel gedoe om je heen? Maar de foto’s zijn wel mooi hoor ik van iedereen dus het zal wel goed zijn 😛

Gambit, Rogue en de meisjes zijn verhuist naar de overkant, ze wonen nu niet meer vlak naast ons maar aan de andere kant van de kaaskast (geen idee wat dat is maar zo noemen ze dat ding). Ze plasten steeds hun kooi uit tegen ons raam en ze gooiden ook alles naar buiten dus toen was baasje het zat en nu wonen ze in de kleine terra. Net zo’n huis als die van ons maar dan kleiner want ze zijn ook maar met zn vieren. Wel jammer dat ik nu niet zo goed naar Snoffie kan kijken want ze is toch wel heul mooi <3 Misschien moet ik een verrekijker scoren ergens, maar dan denkt ze vast dat ik een stalker ben en dan vind ze me vast stom 🙁

Ow en maandag hadden wij feest hier! Want Wolverine is 2 geworden! Ouwe lul is hij nu net als Kaio en Rudeboy haha. Maar we kregen wel allemaal lekkers enzo dus ik vind het best 😛

Ik ga nog even genieten van de rust want dat zal straks ook wel weer over zijn als het schorem wakker wordt…welterusten!

 

xxx Barr

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven