Roddelrubriek 10 augustus 2013

BarrHallooo daar ben ik weer! Het is alweer augustus, wat gaat de tijd toch snel. We zijn toch niet op vakantie geweest want daar was het veel te warm dus we mochten lekker thuis blijven. Wel jammer dat ik nu niet heb leren vliegen maar misschien komt dat ooit nog.

Onze ome Sari is er niet meer. Hij is ingeslapen voor onze baasjes weg gingen want hij was echt helemaal op. We gaan hem wel missen. Zijn broer Kaio is een beetje van slag want die heeft het preppen van Sari overgenomen.

Byzanti, Rogue, Snoffie en Gambit
Byzanti, Rogue, Snoffie en Gambit

Het is hier wel vet rustig ineens, Gambit en Rogue zijn verhuist naar de buren. Ze wonen nu samen met de meisjes omdat ze toch gecastreerd zijn ofzo, geen idee wat dat betekend maar het zal wel iets met hun extreem zachte vacht te maken hebben. De meisjes heten trouwens Byzanti en Snoffie. Byzanti is hier vaker geweest als haar baasje op vakantie was maar nu blijft ze hier wonen zegt ze. Haar vriendinnetje Kabuki is overleden dus ze was heel alleen. Snoffie is hier ook al eerder geweest om te leren met mensen om te gaan maar die is nu het nieuwe vriendinnetje van Byzanti want thuis ging het ook niet heel goed, dus die blijft ook hier. Snoffie is echt leuk, en siamees net als ik en Beast 🙂

Onze horrorfoto!
Onze horrorfoto!

Ooh weet je wat cool is!! Vandaag mochten wij figureren voor een Horrorfotoreportage!! Er kwam een babyvormig ding in ons hok en allemaal lekkere rode saus! en dan moesten wij dat opeten echt vet cool!! Wij worden beroemd!

Nou dat was het wel weer voor vandaag, ik geloof dat we binnenkort nieuwe kleine vriendjes krijgen dus dan heb ik vast meer nieuws…

xxx Barr

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven