Barr

Meisjes!!! Er zijn meisjes!!! We hebben buurmeisjes!!!! Owja het is vandaag 15 juli, zelfde jaar nog steeds blabla…had ik al gezegd dat er meisjes zijn?? Ik heb geen idee waar ze vandaan komen, ik heb ze wel eerder gezien volgens mij maar nooit samen. En ik weet ook niet of ze blijven maar ze wonen naast ons!! echt heul dichtbij!! <3

Buurmeisjes!!

Onze Buurmeisjes!!

Owja nieuws enzo…we hebben geen boze Sabre meer. Hij zat vet stoer te doen al een paar weken en ineens gaat ie liggen en hij word niet meer wakker. We snapten er echt helemaal niks van…Ik hoop niet dat ik dat ook doe hoor, echt veel te raar. Maar ik ben nog jong en ik heb een goddelijk lichaam (ahum) dus dat gebeurt vast niet!

Sari is er ook nog steeds, stoere ouwe vent is hij. Hij ziet er niet uit, hij is heel mager maar hij klimt nog steeds de kooi uit want dan wil hij bij baasje zitten zegt ie. Hij klimt zo op dr schouder gekke rat. Dat durven wij meestal niet eens, wat nou als je valt das heul diep hoor en dat doet vast pijn, en dr zijn ook rare vierpotige monsters en die zijn een beetje eng. Sari vind dat ik me niet aan moet stellen, hij heeft laatst aan zo’n ding geroken en toen werd dat ding bang en rende hij weg haha. Stoere Sari! Hij ruikt alleen wel ineens naar groene thee sinds vandaag…heel raar…ow hij zegt dat ie in bad moest en dat dat stom was. Dus hij heeft in bad gepoept als protest, dat ze het maar weten! Haha gekke Sari, onze rebel! 😛

Ik heb gehoord dat wij binnenkort op vakantie gaan, bij iemand die hier ook vaak komt. Onze baasjes gaan ook weg dus wij mogen ook uit logeren. Hij schijnt wel een rare papakoe te hebben ofzo. Ik heb geen idee wat dat is maar hij schijnt te kunnen vliegen. Ik ben benieuwd, ik zou ook wel willen vliegen! zo de heeeele wereld over! Misschien kan hij mij dat wel leren! Ik ga het hem meteen vragen als we daar zijn!

Nou dat was wel weer genoeg nieuws, als jullie meer willen dan pak je maar een krant ofzo. Ik heb wel wat beters te doen….heb ik al gezegd dat we buurmeisjes hebben? *zucht*

xxx Barr

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *