Roddelrubriek 3 juni 2013

barrHallooooo Ik ben Barroom Hero! En Kaio heeft mij gevraagd om de roddelrubriek over te nemen want hij gaat met pensioen. Ik zal mezelf eerst maar even netjes voorstellen enzo! Ik ben dus Barroom Hero, jullie mogen Barr zeggen 🙂 en ik ben hier in januari komen wonen samen met mijn broertje Beast! Wij komen uit het verre zeeland en zijn geboren bij Riezz. Hij kan heel goed zingen (alleen snap ik niet dat hij daarvoor een jurk aan moet maar dat zal er wel bij horen :P) en het is daar vet leuk. Maar kleine ukkies worden groot dus wij moesten onze mama verlaten en zijn toen helemaal naar de polder verhuist. Ik zal de rest ook maar ff opnieuw voorstellen.

Beast is dus mijn broer, hij is siamees net als ik alleen heeft hij gek krulhaar, zelfs zijn snorharen zijn gekruld. Samen stoeien we veel en vallen we soms die gekke oude mannen lastig 😛

Mijn broer Beast
Mijn broer Beast

Verder hebben we nog de broers Kaio en Sari. Kaio kennen jullie wel, maar wat jullie niet weten is dat hij best een dikke kont heeft (jaja dat zegt hij niet he :P) maar hij is wel stoer hoor. Hij en Sari zijn 17 mei al twee jaar geworden! Sari wordt wel oud, hij is best wel heel dun maar hij jat nog steeds brokjes en stukken brood zo uit onze mond haha. Maar ik vind hem wel cool hoor. Toen wij nog heel klein waren mochten we bij hem in de bloempot slapen zodat de rest ons niet lastig kon vallen.

Slapen bij ome Sari
Slapen bij ome Sari

Dan hebben we nog de neefjes Rudeboy en Sabretooth. Hun zijn bruinachtig (cinnamon ofzo maar ze smaken helemaal niet naar kaneel) en ze worden deze maand ook 2 jaar alweer. Rudeboy is soms een beetje een chaggerijn maar hij kan wel leuke verhalen vertellen als hij een goeie bui heeft. En Sabretooth is de laatste tijd heel stom aan het doen, maakt met iedereen ruzie. Hij zal wel in de overgang zijn ofzo. Ik ontwijk hem maar een beetje.

En Wolfje is onze vriend! Hij heet eigenlijk Wolverine (is dat net zoiets als halvarine?) en hij had nog een broer Wiseguy maar die is laatst overleden, hij was heel ziek dus dat was echt niet leuk 🙁 Wolfje is eigenlijk altijd heel relaxt.

Ik met Kaio!
Ik met Kaio!

Gambit en Rogue zijn raar. Ze waren laatst naar de dokter geweest en nu zijn ze hun ballen kwijt, zomaar ineens weg, ik hoop niet dat ik dat ook krijg ooit hoor. Ze worden wel lekker zacht nu en ze doen niet meer de hele tijd zo boos. Kaio noemt Gambit nu steeds Gambitch haha dat vind ie niet leuk 😛

Ik heb gehoord dat we dit jaar nog 4 nieuwe vriendjes gaan krijgen! Twee van waar wij vandaan komen! Dus dat is dan familie van ons! Vet leuk! en nog twee anderen uit Gelderland, ik weet niet waar dat ligt. Misschien is dat wel heel ver weg en praten ze buitenlands. Ik hoop wel dat we ze dan verstaan hoor. We zien het allemaal wel.

Ow en we wonen in een heel vet huis! Het is gemaakt in de vorm van een riool maar dan zonder vieze mensen poep dus dat scheelt maar daar vertel ik volgende keer wel over!

Ik ga snel ff wat te eten scoren voordat Sari weer wakker word! Doeiiii!!

xxx Barr

 

 

Roddelrubriek 15 juli 2013

Barr

Meisjes!!! Er zijn meisjes!!! We hebben buurmeisjes!!!! Owja het is vandaag 15 juli, zelfde jaar nog steeds blabla…had ik al gezegd dat er meisjes zijn?? Ik heb geen idee waar ze vandaan komen, ik heb ze wel eerder gezien volgens mij maar nooit samen. En ik weet ook niet of ze blijven maar ze wonen naast ons!! echt heul dichtbij!! <3

Buurmeisjes!!
Onze Buurmeisjes!!

Owja nieuws enzo…we hebben geen boze Sabre meer. Hij zat vet stoer te doen al een paar weken en ineens gaat ie liggen en hij word niet meer wakker. We snapten er echt helemaal niks van…Ik hoop niet dat ik dat ook doe hoor, echt veel te raar. Maar ik ben nog jong en ik heb een goddelijk lichaam (ahum) dus dat gebeurt vast niet!

Sari is er ook nog steeds, stoere ouwe vent is hij. Hij ziet er niet uit, hij is heel mager maar hij klimt nog steeds de kooi uit want dan wil hij bij baasje zitten zegt ie. Hij klimt zo op dr schouder gekke rat. Dat durven wij meestal niet eens, wat nou als je valt das heul diep hoor en dat doet vast pijn, en dr zijn ook rare vierpotige monsters en die zijn een beetje eng. Sari vind dat ik me niet aan moet stellen, hij heeft laatst aan zo’n ding geroken en toen werd dat ding bang en rende hij weg haha. Stoere Sari! Hij ruikt alleen wel ineens naar groene thee sinds vandaag…heel raar…ow hij zegt dat ie in bad moest en dat dat stom was. Dus hij heeft in bad gepoept als protest, dat ze het maar weten! Haha gekke Sari, onze rebel! 😛

Ik heb gehoord dat wij binnenkort op vakantie gaan, bij iemand die hier ook vaak komt. Onze baasjes gaan ook weg dus wij mogen ook uit logeren. Hij schijnt wel een rare papakoe te hebben ofzo. Ik heb geen idee wat dat is maar hij schijnt te kunnen vliegen. Ik ben benieuwd, ik zou ook wel willen vliegen! zo de heeeele wereld over! Misschien kan hij mij dat wel leren! Ik ga het hem meteen vragen als we daar zijn!

Nou dat was wel weer genoeg nieuws, als jullie meer willen dan pak je maar een krant ofzo. Ik heb wel wat beters te doen….heb ik al gezegd dat we buurmeisjes hebben? *zucht*

xxx Barr