Roddelrubriek 28 januari 2013

Hallo allemaal! Het nieuwe jaar is weer begonnen!

We hebben allemaal de apocalypse overleefd, tegenvaller voor mijn broer Sari want die is al een jaar aan het preppen. Alle stukken brood moeten bewaard  worden op stapels en al het voer wil hij gesorteerd bij elkaar hebben…Maar daar trappen wij niet in hoor. Je gaat toch geen honger lijden omdat misschien ooit de wereld vergaat…wat een onzin. Mja we laten hem maar zn gang gaan en als hij weer op jacht is naar nieuwe voorraad eten wij snel de oude voorraad op haha.

Die maffe Gambit heeft het in zn gekke hoofd gehaald dat hij alpha wil worden. Ja lijkt me een heel goed idee zo’n losgeslagen gek als alpha…wat een idioot. Baasje heeft al gezegd dat hij zich maar snel moet gaan gedragen anders raakt hij “zijn mannelijkheid kwijt” geen idee wat ze daar nou weer mee bedoelen. Misschien maken ze er dan een meisje van ofzo? Ze kunnen van alles tegenwoordig, heel knap allemaal. Maar ik weet wel dat als Gambit een meisje wordt, ik hem een nieuwe naam ga geven…namelijk Gambitch whahaha!

Met het nieuwe jaar is het blijkbaar ook weer tijd voor nieuwe bewoners. We kregen bezoek uit het verre zeeland en die hebben ons opgezadeld met 2 gekke siamese stuitermuizen! Barroom Hero en Beast. Beast heeft heel gek haar, net of ze vergeten zijn om hem te strijken ofzo, zelfs zijn snorharen zitten helemaal door de war.

Barroom Hero & Beast
Barroom Hero & Beast

 

Een dag na aankomst mochten ze meteen bij ons in de kooi want wij gedragen ons altijd wel. Alleen Rogue en Gambit hadden dat nog nooit meegemaakt dus die vonden het allemaal heel interessant. Maar ze hebben zich goed gedragen want de kleine ukken voelen zich al helemaal thuis. Het is gedaan met onze rust, we worden omver gelopen, ze willen bij ons slapen, zeuren om verhaaltjes voor het slapen gaan, jatten ons eten…en ze zijn ook echt nergens bang voor. De eerste nacht lagen ze al met zn tweeën boven op Sari te slapen. Die vond het allemaal wel prima.

Slapen bij ome Sari
Slapen bij ome Sari
wolfje wordt belaagd door beast
Wolfje wordt belaagd door Beast

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is dus weer een dolle boel in huize EchteKerels. Ik ga even kijken waar Sari het eten heeft verstopt, want ik weet toch zeker dat ik gisteren banaan heb gezien ergens…

Tot de volgende keer!

Groetjes Kaio

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven