Roddelrubriek 22 november 2012

kaio

Hallo allemaal! Het is vandaag 22 november 2012. De sint is weer in het land (pepernoten!) en het wordt weer koud buiten, dat merk ik aan die rare poezelbeesten want die willen niet meer de hele dag naar buiten (de watjes!) Die gekke stuitermuizen Gambit en Rogue worden al groot! Ze zijn al bijna net zo groot als Wolfje en Wiseguy, terwijl die toch een half jaar ouder zijn. Ik heb gisteren Gambit wel ff goed op zn flikker gegeven, bijdehand mormel. Beetje respect voor ons oudere kerels mag ook wel een keer. Die gekke Gambit heeft het in zijn hoofd gehaald om kartonsnippers op onze hoofden te leggen…waarom?? Laat me lekker met rust, als ik slaap dan wil ik slapen en niet bedolven worden onder allerlei rotzooi…

 

Ik en Rogue
Ik en Rogue (kijk hoe groot hij al word!)

Gisteren heb ik met baasje een film gekeken! Hij was al heel oud en ging over ratten. Ik heb zowat de hele film in baasje dr nek gelegen, lekker warm! Het was best een enge film, een horrorfilm ofzo, het ging over een rat die vriendjes werd met een jongetje en hij werd achterna gezeten door allemaal enge mensen met wapens en vuur. De rat heette Ben en hij had heel veel vriendjes waarmee hij in een echt riool woonde! Leek een beetje op ons huis maar dan veel groter! Er schijnt nog zo’n film te zijn misschien mag ik die ook nog wel kijken vanavond! Laatst was er ook al zo’n soort film, The Rats heette die geloof ik, die was best raar. Ging over ratjes die mensen lieten schrikken, en ze gingen in een zwembad naar kinderen toezwemmen en die werden bang, stelletje aanstellers. Maar bijna alle rattenfilms zijn eigenlijk heel eng want de ratten worden altijd achterna gezeten door stomme mensen, gelukkig hebben wij daar hier geen last van! Wij hebben stiekem best een luxe leventje! Ik heb ook gehoord over een tekenfilm ofzo over ratten en die is niet eng, die wil ik ook een keer zien!

 

Rudeboy en Gambit
Rudeboy en Gambit

Oow nog leuk nieuws!! Kabuki en Byzanti komen in december 3 weken hier logeren!! Ik vind het echt heel leuk (valt het op?) Ik heb ze al sinds de vakantie niet meer gezien. Ik heb wel gehoord dat het heel goed met ze gaat en dat ze Muppet (die rare poezel) van de bank af jagen haha. Ik kan echt niet wachten tot het december is! Kunnen we romantisch samen kerst vieren! yeey!

Verder gebeurd hier niet zoveel op het moment, we zijn nog steeds met zn 8en. Het schijnt dat er in januari 2 van die stuitermuizen bij komen, van heel ver weg, bij de belgische grens ofzo…ik hoop wel dat ik ze versta, niet dat ze vlaams praten ofzo 😛 We zien het allemaal wel.

Ik ga nog ff rust opzoeken, tot later!

Groetjes Kaio

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven