Roddelrubriek 11 oktober 2012

Kaio Halloo daar ben ik weer, jullie geweldige fantastische roddelverslaggever Kaio! Het is vandaag 11 oktober 2012 en hoog tijd voor een update!

Vorige week is onze bange vriend Macho overleden 🙁 Hij voelde zich al een tijdje niet lekker, slap in de pootjes en hij vond dat ie oud werd. Dag gekke vriend! Ik ben blij dat je hier nog een beetje hebt geleerd hoe het is om een stoere rat te zijn! Vooral die kleine stuitermuizen missen hun springkussen…

macho
Dag lieve Macho (2010 - 30-09-2012)
Rogue en Gambit
Rogue en Gambit worden al groot...

Ok tijd voor het betere nieuws…de ukken groeien echt enorm, ik kan me al bijna niet meer voorstellen dat ze zo klein waren. Ze zijn nu een maand of 5 alweer…en nog steeds stuiterd het hier door de kooi en terroriseerd ons oude knarren…wij hebben het niet makkelijk.

 

Owja ik wil nog even Wolfje en Wiseguy feliciteren! Onze gekke bonte vriendjes zijn vorige maand een jaar geworden! En toen kregen we een enorme feestmaaltijd, maar dat was toeval denk ik want ons baasje was de dag er na jarig dus ze hadden vast van alles over 😛

bordeelkleurtjes
Sabre en Sari in hun bordeel verantwoorde sokkenmandje

Ow nog iets raars…we hebben nieuwe fleece gehad! Van oma! Alleen is de kleur niet echt eerhm…mannelijk….het is Roze! Ik zeg je ROZE! zien wij er uit als een stel wijven??

Om het roze te compenseren heeft ons baasje het gecombineerd met panterprint…het is hier net een hoerenkast nu, het is toch niet te geloven…wij staan echt compleet voor schut nu…Maar die roze fleece ligt wel heerlijk dus tja we moeten maar niet zeuren…maar toch he, die kleur!!
We hebben trouwens ook nog een vet relaxte bloempot gehad! Hij is groot en we kunnen er in slapen en hij is best hip!

panterprint hangmat
Wolfje in onze nieuwe panterprint hangmat
bloempot
onze hippe bloempot

 

Nou ik ga me terugtrekken in ons bordeeltje…EchteKerels met roze en panterprint…het is niet te geloven…

Groetjes Kaio

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven