Roddelrubriek 6 augustus 2012

Kaio Terroristen!! we worden belaagd door terroristen!! owja het is vandaag 6 augustus en we hebben het zwaar…sinds afgelopen donderdag hebben wij slapeloze nachten, geen rust en veel te veel gedoe om ons heen. Dit komt allemaal door de komst van 2 kleine stuitermuizen…Gambit en Rogue!

Gambit is een bijdehante zwart gestreepte en Rogue is zijn gebroken wit gestreepte broertje, ze hebben allebei enorme oren waarmee ze absoluut niet luisteren… Het schijnt dat ze samen met hun broertjes en zusjes gedumpt zijn bij een winkel in chinese bakjes…het moet toch niet gekker worden. Gelukkig zijn ze bij de opvang terecht gekomen en daar zijn ze goed gevoerd en opgevoed tot bijdehante terroristen…

 

Macho bedolven onder terroristen
Macho bedolven onder terroristen

Macho, onze held, vind ze helemaal leuk. Die gast spoort niet, ze zijn niet leuk ze zijn druk…
echt waar ze hun energie vandaan halen…je zou toch denken dat die kleintjes meer slaap nodig
hebben dan wij. Maargoed Macho is gepromoveerd tot speeltoestel en slaapbank. Die ukken stuiteren om hem heen en hangen aan zijn kont en hij vind het allemaal prima. Hij zegt dat ie in tijden niet zo’n lol heeft gehad…

Mijn broer Sari was laatst echt heel boos op Gambit (die zwart gestreepte) want die had zijn brood gejat, zo uit zn mond! Brutaal stuk vreten dat het is…en Rudeboy vind het leuk om ze achterna te jagen maar halverwege komt hij erachter dat zijn conditie toch niet zo fantastisch is want klimmen tegen tralies op is nog een hoop gedoe. En baasje heeft onze rioolbuis weg gehaald zodat we de ukken daar niet in kunnen opsluiten…

Owja nog ander nieuws, wij zijn op vakantie geweest! Bij het nieuwe baasje van onze buren (de meisjes) we zijn echt goed verzorgd daar, we kregen zelfs toast! en ei en groentjes en fruit 🙂 De meisjes zijn meteen verhuist trouwens dus die wonen nu daar. Ow en dr was ook een rare vierpoot net als die 2 die hier rondhangen maar deze was bang voor ons en ging blazen…Muppet heette ze geloof ik, raar beest. En toen baasje ons weer op kwam halen was er een veel grotere vierpoot, een bruine en die kwijlde en hijgde naar ons…en toen gingen we weer naar huis! Dat was toch ook wel fijn, weer in ons eigen glazen huis met onze eigen spullen en uitzicht 🙂

ukkies bij macho
Kijk dit bijdehant liggen dan...

Ik ga Buki en beige meisje wel missen hoor denk ik, ook al hebben we nu wel minder herrie want hun loopwiel is meeverhuist!

Nou ik hoop dat die ukken straks een beetje moe zijn, ze moeten toch een keer slapen…Ow volgens mij is het nu stil, ik ga snel ff een tukkie doen, spreek jullie later wel weer…welterusten!!

Groetjes Kaio