Roddelrubriek 17 april 2012

Hallooo daar ben ik weer!! Ik heb een hoop nieuws dus laten we maar snel beginnen!

Macho is ondertussen helemaal ingeburgerd! Hij vind mensen nog steeds eng maar hier doet ie al best wel stoer dus dat komt allemaal wel goed 🙂

En dan nu het belangrijkste nieuws! we hebben buurmeisjes!! echte meisjes!! en ze zijn leuk!! Ze wonen tegenover ons in het kleine glazen huis.

Het begon allemaal met een klein bang japanner dumbo meisje met de naam Kabuki, ze was verbannen naar de schuur en toen hadden onze baasjes zoiets van geef maar dan en sindsdien woont ze hier. Ze had vieze mijtdingen die haar oren kapot maakten en ze heeft ook een scheef hoofd dus ze heeft ook een middenoorontsteking gehad (nog een wonder dat ze dat overleefd heeft zonder dokter). Maar goed Kabuki zit dus nu hier en ze kon natuurlijk niet alleen blijven dus nu heeft ze sinds vandaag een vriendinnetje! Een heel leuk beige meisje! Ik heb gehoord dat ze hier nog blijven logeren een hele tijd en dat ze na de zomer gaan verhuizen naar een vriend van onze baasjes. Gelukkig kunnen we nog even naar ze kijken 🙂

Kabuki
Dit is Kabuki
het nieuwe meisje
Dit is het nieuwe meisje

 

zwembad
ons zwembad!

En we hebben nog iets leuks! Het was heel warm laatst en toen kregen we een zwembad! een eigen zwembad gewoon in ons huis!! vet cool toch?!

En dr zat ook nog allemaal lekkers in! Wiseguy vind water helemaal leuk en die ging echt helemaal er in. Wolfje en ik bleven maar een beetje aan de kant, maar we zijn wel kopje onder geweest! en Macho durfde bijna niet in de buurt te komen (die gast heeft echt een andere naam nodig…)

Wiseguy en Rudeboy aan het vissen
Wiseguy en Rudeboy aan het vissen

Verder weet ik niet zo heel veel nieuws, dus volgende keer weer meer! Ik ga nog even van mijn nieuwe uitzicht genieten 🙂

 

Groetjes Kaio!