Roddelrubriek 13 september 2011

Heey daar ben ik weer!! Het is vandaag 13 september 2011 en dr is een hoop gebeurd! Laat ik maar beginnen met het slechte nieuws. Basje is overleden 🙁 Hij was oud en op dus ik denk wel dat het beter is zo. Onze buren Jigs en Jabbs blijven onze buren. Jabbs heeft steeds last van zijn kaak en ze willen niet dat wij dat ook krijgen. Wel jammer want ik had best met ze samen willen wonen.

Dan nu het leuke nieuws! Wij wonen tegenwoordig met zn vieren! Rudeboy en SabreTooth zijn bij ons komen wonen. Twee kleine kaneelkleurige ukken. Sabretje heeft flaporen en is de jongste. Hij is het neefje van Rudeboy. Rudeboy is heel stoer en durft alles. Wij zijn een beetje schijtbakken stiekum. Vandaag werden er foto’s gemaakt en wij schrokken zo dat we de buis niet uit wilden…Rudeboy wel, die staat nu echt 300 keer op foto’s. Mafkees. Volgens mij vind hij zichzelf gewoon heel mooi ofzo 😛 verwaande kwast…

Volgens ons baasje is ons huis net een studentenhuis…overal ligt eten en stront (en bedankt he…). We proberen wel netjes de wc te gebruiken maar als een van ons, ik noem geen namen (Sabretooth!!) er steeds naast poept kan ik er ook weinig aan doen…

Check ons in de buis dan!

 

We hebben nu wel een hele coole buis, een rioolpijp ofzo met gaten er in gemaakt.

Hij is bijna net zo lang als onze kooi! Echt heel vet!

 

Kijk dan die maffe Rudeboy...

En nu is mn inspiratie op! Tot de volgende keer!!

Groetjes Kaio!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven