Hoi! Ik ben Kaiowas! Ik woon hier sinds afgelopen vrijdag! Het is nu maandag 27 juni 2011 en het is echt belachelijk warm! Ik heb gehoord dat ik nu een EchteKerel ben, geen idee wat het is maar het klinkt wel heel stoer! Ik woon samen met mn broertje Itsari. Het schijnt dat wij samen gaan wonen met grote ratten. Het zijn nu onze buren dus ik weet al wat van ze! Ze heten Jigsaw, JabberWocky en Basje. Jigs en Jabbs zijn 1,5 ofzo en Basje is al heel oud, wel ruim 3 jaar! Hij weet zelf ook niet zo goed hoe oud hij is, maar zoiezo al wel 3. Jabbs is nu ziek daarom moeten we nog even wachten met samenwonen. De dierenarts heeft zijn tand eruit getrokken en nu heeft hij heel veel pijn en een grote open wond onder zn kin. Hij moet elke dag 2 keer vieze spuitjes in zijn mond en dat vind hij verschrikkelijk. We horen hem altijd schreeuwen als dat moet. Ik hoop niet dat ik dat ook moet ooit. Jigs is de broer van Jabbs en die is ook heel vreemd, hij houd zijn hoofd altijd helemaal scheef. Hij zegt dat dat komt omdat hij een oorsteking (of zoiets) heeft gehad waardoor zijn evenwicht nu gek is. Hij kan echt niet meer recht kijken. Lijkt me heel lastig want dan ziet hij de wereld ook helemaal scheef, das wel gek.

We hebben allemaal leuke speeldingen in ons huis! Ons huis is van glas zodat we alles goed in de gaten kunnen houden. Af en toe lopen er hele gekke grote beesten langs. Ik hoorde dat ze Murphy en Poes heten, geen idee wat het zijn, ze zijn groot (en een beetje dik!) en harig. En soms gaan ze met hun vieze poten tegen ons raam! Ze maken ook gekke geluiden. Als we bij de anderen wonen zal ik eens vragen wat het zijn. Basje weet het vast wel want die is al heel oud dus dan is ie vast ook wijs.

Ik heb nog niet zo heel veel te vertellen, ik ben hier ook nog maar pas. Maar ik heb gehoord dat ik hier vaker wat mag schrijven dus dat komt wel goed! Ik heb nog wel wat foto’s!

Dit ben ik samen met Itsari!

Dit zijn Basje, Jabbs en Jigs!

Volgende keer meer! Groetjes van Kaio!

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *